Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Oikeus elämäänTule Mukaan


Haluatko olla mukana vaikuttamassa syntymättömien vauvojen oikeuteen elää? 


Tai tukemassa yllätysraskaustilanteessa olevaa äitiä tai perhettä?


Sinulla on siihen mahdollisuus!


Tässä on muutamia mahdollisuuksia, joiden kautta sinä pystyt vaikuttamaan ja osallistumaan elämän varjelemiseen.

Rukoile elämän puolesta


Ymmärrämme, että rukous on suurin sota-ase abortteja vastaan. Yhdysvaltalaisen abortteja suorittavan jarjestön Planned Parenthoodin entinen klinikkajohtaja Abby Johnson on kertonut, että kun ihmisiä oli rukoilemassa aborttiklinikan ulkopuolella niin abortteihin varattuja aikoja peruutettiin jopa 75%! Hän työskenteli klinikalla useita vuosia ja näki kuinka rukous vaikutti suoraan aborttien lukumäärän vähenemiseen.


Efesolaiskirje 6:12 kertoo: “Emmehän me taistele verta ja lihaa vastaan vaan hallituksia ja henkivaltoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita ja taivaan avaruuden pahoja henkiolentoja vastaan."


Voit olla meihin yhteydessä [email protected] jos haluat perustaa rukouspiirin elämän puolesta. Pyrimme organisoimaan ja yhdistämään ihmisiä samalla paikkakunnalla.


Tukihenkilö yllätysraskaustilanteessa olevalle naiselle tai perheelle

Monet yllätysraskaustilanteessa olevista naisista kokevat yksinäisyyttä ja/tai heillä on vaikea tilanne, johon he kaipaisivat tukea. Sinun ei tarvitse olla ammattiltasi psykologi tai muutenkaan perehtynyt kriiseihin, vaan useimmat yllätysraskaustilanteessa olevat naiset kaipaavat vain henkilöä, joka voisi olla rohkaisemassa heitä, kulkemassa rinnalla tai auttamassa arjen askareissa.


Tärkein piirre on, että sinulla on altis sydän ja haluat auttaa. Myös varamummeille ja -vaareille on aina kysyntää. On naisia ja perheitä joiden omat mummut ja vaarit eivät syystä tai toisesta ole omien lasten tai lastenlasten elämässä mukana. Vanhempien ihmisten välittäminen, viisaus ja tuki ovat suuria voimavaroja perheiden elämässä. 


Voit olla yhteydessä Itu-projektin Outi Papuseen 0408329001 jos koet, että sinä haluaisit auttaa. Itu-projekti antaa myös koulutusta tehtävään. 

Somevaikuttaminen sekä aiheen esillä pitäminen


Monet eivät ymmärrä abortin todellisuutta eivätkä sen vaikutusta naisiin. Yhteiskunnassamme ja mediassa ei juurikaan puhuta abortista eikä sen seurauksista totuudenmukaisesti. Myöskään näille kohdussa kasvaville pienille ihmisille ei anneta minkäännäköistä ihmisarvoa.


Vaikka nykyisin näemme ultraäänestä, kuinka kehittynyt pieni ihminen äidin kohdussa on jo hyvin varhaisista viikoista lähtien, kohtuvauvojen elämän arvokkuutta ei silti juurikaan pidetä esillä.

 

Haluaisitko sinä olla yksi heistä, joka haluaa kertoa näiden pienten ihmisten, arvokkaiden yksilöiden elämän arvokkuudesta? 

Joskus jo vain muuttamalla yhden ihmisen mielipiteen abortista voit pelastaa elämän.


Voit esimerkiksi pitää aihetta esillä koulussa, lähestyä päättäjiä, tuoda asiaa esille seurakunnassa, tehdä kirjoituksia yleisönosastolle tai kertoa aiheesta sosiaalisessa mediassa. Meille kaikille on annettu ääni, joten emmekö käyttäisi sitä?